Predmet: Poziv za uključenje u projekt „SOUTH ISTRIA - PET FRIENDLY“ – oznake dodatne usluge smještaja na području klastera južne Istre

Poštovani,

Turističke zajednice klastera južne Istre (TZG Pula, TZO Medulin, TZO Fažana, TZG Vodnjan, TZO Marčana i TZO Ližnjan) pripremaju projekt pod nazivom „SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY„.

S obzirom na veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce te izuzetno velikim tržišnim potencijalima vlasnika kućnih ljubimaca u svijetu želimo ovu uslugu obuhvatiti u širem obimu i posebno istaknuti kako bi gostima i domaćinima informacije o mjestima gdje su dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima bili dostupniji,  naznačili zakonske propise, pravila ponašanja i ostalo.

Turističke zajednice klastera južne Istre su ovaj projekt kandidirale na Fond za udružene turističke zajednice u 2020. godini, pa ćemo od dobivenih sredstava od Ministarstva turizma i sporta u ovoj godini napraviti sljedeće:

  • Identificirati ćemo sve zainteresirane i uključiti ih u projekat
  • Kreirati ćemo vizual Pet friendly segmenta i aplicirati ga na oznake svih uključenih i sve promotivne aktivnosti
  • Uključenima u projekat podijeliti ćemo brendirane ekološke vrećice za pseći izmet, a ugostiteljskim objektima posude za vodu
  • Označiti ćemo pseće plaže i postaviti obavijesne ploče sa sadržajima i kućnim redom
  • Tiskovnim materijalima, online promocijom i društvenim mrežama promovirati ćemo klaster južne Istre kao kvalitetnu Pet friendly destinaciju.

 

Ukoliko ispunjavate uvjete za smještaj kućnih ljubimaca te se želite uključiti  i iskoristiti pogodnosti iz našeg projekta „SOUTH ISTRIA - PET FRIENDLY“ molimo Vas da proučite kriterije i ispunjeni upitnik pošaljete na e-mail adresu: mikella@tzm.hr do 15.2.2021. godine.


 

_________________________________________________________

Poštovani,

Turističke zajednice klastera južne Istre (TZG Pula, TZO Medulin, TZO Fažana, TZG Vodnjan, TZO Marčana i TZO Ližnjan) pripremaju projekt pod nazivom SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY.

S obzirom na trendove i veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce želimo ovu uslugu obuhvatiti u širem obimu. Informacije o mjestima gdje su ljubimci dobrodošli istaknuti ćemo i promovirati, te time olakšati i gostima i domaćinima.

Također bi se goste informiralo o zakonskim propisima, pravilima ponašanja, uslugama i sl.

Ovom prilikom želimo Vas obavijesti i pozvati da se uključite u projekt te u nastavku šaljemo slijedeće materijale:

 

Ukoliko ispunjavate uvjete za smještaj kućnih ljubimaca te se želite uključiti i iskoristiti pogodnosti iz našeg projekta „SOUTH ISTRIA - PET FRIENDLY“ molimo Vas da ispunjeni upitnik pošaljete najkasnije do 17.11.2020. (utorak) na e-mail adresu: mikella@tzom.hr