Službene stranice TZO Medulin

Besplatne radionice u organizaciji Turističke zajednice općine Medulin 01.03. i 05.03.2024.

Korisne radionice za sve iznajmljivače – prijavite se!

Besplatne radionice u organizaciji Turističke zajednice općine Medulin 01.03. i 05.03.2024.

Svi zainteresirani iznajmljivači pozivaju se da se prijave na besplatne i vrlo korisne radionice, u organizaciji Turističke zajednice općine Medulin i Udruge obiteljskog smještaja Istre.

Radionica pod nazivom „Mediteranski vrt“ održat će se 1. ožujka s početkom u 18:00 sati na placi u Medulinu u prostoru Multimedijalnog Centara “3mc“.

Na radionici će svi polaznici imati priliku upoznati se s trendovima sadnje cvijeća, saznati što posaditi a da bude zeleno u srpnju i kolovozu. Dobit ćete korisne informacije kako održati stabla, grmove i ljetnice te stvoriti samoodrživi vrt kompostiranjem.

Druga radionica pod nazivom „Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor“ predviđena je 5. ožujka u 18:00 sati, također na placi u Medulinu Medulinu u prostoru Multimedijalnog Centara “3mc“.

U uvodnom dijelu predavanja predstavit će se projekt „Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor“ s naglaskom na održivosti i zbrinjavanju krupnog otpada, trendovi u uređenju prostora s naglaskom na recikliranje.

Polaznici ove korisne radionice dobit će nova znanja o korištenju recikliranih i obnovljivih materijala u uređenju interijera – od jednostavnog bojenja starog namještaja do potpune transformacije prostora, a pritom i velike uštede. Upoznat ćete se s pojmovi upcycling, recycling i zero waste, te dobiti primjere njihove primjene u svakodnevnom životu i kućanstvu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: info@tzom.hr