Službene stranice TZO Medulin

Oglašavanje na web portalu Medulin Riviera

Promocija turističke destinacije Medulin Riviera jedan je od važnijih zadataka Turističke zajednice te istoj posvećujemo veliku pažnju.

U promotivne aktivnosti uključena je i izrada i održavanje web portala MedulinRiviera na kojem je prezentirana cjelokupna turistička ponuda naše destinacija na 5 jezika.

Na web portalu MedulinRiviera postoji i mogućnost za iznajmljivače soba i apartmana da oglase svoje smještajne kapacitete. Pri tome vlasnici soba i apartmana snose troškove unosa sadržaja, fotografija i podataka u sustav. Ta naknada je jednokratna i plaća se prilikom prve objave. Ostale troškove održavanja web portala i njegove promocije snosi Turistička zajednica.

Uvjete oglašavanja pročitajte ovdje, a ako se želite oglašavati potrebno je da popunite Obrazac za prijavu objekta te isti pošaljete na mail la.miracolina@gmail.com

TZO Medulin značajna financijska sredstva ulaže godišnje u online promociju, koja podrazumijeva oglašavanje na društvenim mrežama, web portalima i tražilicama, pri čemu se web portal MedulinRiviera navodi kao izvor za više informacija.