Službene stranice TZO Medulin

ADVENTura u Medulinu

29/11/2023

Advent u Medulinu tijekom prosinca pruža zimsku zabavu za sve uzraste.

U duhu velikih Advenata u Hrvatskoj i svijetu, Medulin također ima svog „boškarina za trku.“

Tijekom blagdanskog mjeseca u pitoresknom istarskom gradiću Medulinu održat će se velika zabava za sve mještane te domaće i strane posjetitelje željne dobre zabave i kvalitetne ponude hrane i pića.

U grijanom šatoru te prigodnom adventskom dekoru, svi prisutni imat će priliku uživati u bogatom festivalskom programu. Dječje predstave, pub kvizovi, salsa večer, karaoke, stand up srijede, filmske projekcije, radionice za djecu, kuća Djeda i Bake Mraz, štandovi lokalnih proizvođača te glazbeni nastupi bendova bit će zasigurno razlog da se sva obitelj okupi na ovosezonskoj Adventuri!

Zabava i poučne predstave za najmlađe udruga Birikina i Naranča, koncerti bendova Groovers, Night Express za one starije, ali i nastup popularnog dvojca 30 Zona za one koji vole modernije ritmove, tradicionalna sijela za umirovljenike uz Božićne tradicijske priče, te već poznata proslava Nove godine uz energične Koktelse samo su dio repertoara koji će se tijekom prosinca odvijati kod Malina na vitar u Medulinu.

Uskočite u toplu obuću i odjeću, naoružajte se blagdanskim duhom te dođite na odličnu zabavu Medulinskog Adventa koji se ove sezone hvali najboljim programskim ruhom do sada!

Last modified: 29/11/2023