Službene stranice TZO Medulin

Projekt South Istria – Pet friendly – uključite se i vi!

27/01/2021

Poziv za uključenje u projekt „SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY“ – oznake dodatne usluge smještaja na području klastera južne Istre

Poštovani,

Turističke zajednice klastera južne Istre (TZG Pula, TZO Medulin, TZO Fažana, TZG Vodnjan, TZO Marčana i TZO Ližnjan) pripremaju projekt pod nazivom „SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY„.

S obzirom na veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce te izuzetno velikim tržišnim potencijalima vlasnika kućnih ljubimaca u svijetu želimo ovu uslugu obuhvatiti u širem obimu i posebno istaknuti kako bi gostima i domaćinima informacije o mjestima gdje su dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima bili dostupniji,  naznačili zakonske propise, pravila ponašanja i ostalo.

Turističke zajednice klastera južne Istre su ovaj projekt kandidirale na Fond za udružene turističke zajednice u 2020. godini, pa ćemo od dobivenih sredstava od Ministarstva turizma i sporta u ovoj godini napraviti sljedeće:

  • Identificirati ćemo sve zainteresirane i uključiti ih u projekat
  • Kreirati ćemo vizual Pet friendly segmenta i aplicirati ga na oznake svih uključenih i sve promotivne aktivnosti
  • Uključenima u projekat podijeliti ćemo brendirane ekološke vrećice za pseći izmet, a ugostiteljskim objektima posude za vodu
  • Označiti ćemo pseće plaže i postaviti obavijesne ploče sa sadržajima i kućnim redom
  • Tiskovnim materijalima, online promocijom i društvenim mrežama promovirati ćemo klaster južne Istre kao kvalitetnu Pet friendly destinaciju.

Ukoliko ispunjavate uvjete za smještaj kućnih ljubimaca te se želite uključiti  i iskoristiti pogodnosti iz našeg projekta „SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY“ molimo Vas da proučite kriterije i ispunjeni upitnik pošaljete na e-mail adresu: mikella@tzom.hr do 15.2.2021. godine.

Last modified: 29/03/2021